Een offerte op maat? Dat kan:        
msn: support@eversict.nl        
mail
:
info@eversict.nl       


   HOME      WAAROM EVERS ICT      PRODUCTEN & DIENSTEN      SUPPORT      PORTFOLIO      CONTACT                            

   

WebHosting: Zakelijk
Webhosting is tegenwoordig niet meer weg te denken, zonder webhosting zijn er geen websites en zouden er tal van bedrijven niet meer bestaan! Klanten kiezen steeds vaker een bedrijf met een professioneel uitziende website, waarbij alles duidelijk, snel en binnen enkele kliks te vinden is. 

Let op: Onderstaand ziet u een aantal standaard pakketten, wenst u een groter pakket dan kunt u hiervoor een offerte aanvragen. Ook voor een keuze advies kunt u contact met ons opnemen.


Waarom zakelijke webhosting?
Speciaal voor bedrijven heeft Evers ICT aparte servers ingericht. Om een business pakket aan te vragen is een kopie van KvK inschrijvingsbewijs vereist. Tevens is de minimale leeftijd (om een pakket aan te vragen) 21 jaar. De business servers zijn met dubbele onderdelen uitgevoerd, b.v. processor, geheugen, opslag, verbinding, etc. Zo blijft u website zelfs Online wanneer er onderdelen defect raken. Aan te raden voor een ieder welke extra veiligheid en betrouwbaarheid wenst of het voor zakelijke doeleinden wenst te gaan gebruiken!
 
 

BESTELLEN

Bij ieder webhosting pakket kunt u:

- onbeperkt aantal domeinnamen toevoegen (voor kosten overzicht van domeinnamen klik hier)
- onbeperkt aantal subdomeinnamen (voorbeed: de domeinnaam is Evers.nl, u kunt dan b.v. een subdomein aanmaken koen.evers.nl)
- onbeperkt aantal e-mail accounts aan te maken (gewenstenaam@uwdomein.nl)
- onbeperkt FTP accounts aanmaken
- onbeperkt gebruik maken van mogelijkheden zoals: HTML, PHP, Flash, Perl (CGI) en andere scripttalen
- standaard zijn er 2 bezoekers/statistieken tellers geinstalleerd (zonder dat u er iets voor op uw website hoeft te plaatsen)
- standaard zijn er 2 verschillende webmails geinstalleerd zodat u ook vanaf een andere locatie eenvoudig uw e-mails kunt bekijken (Uebimiau / Squirrelmail)
- naast dit alles kunt u zelf error-pagina's (404 etc) aanmaken, krijgt u support middels: msn/e-mail/telefoon/sms/fax/live met een gemiddelde responsetijd van 1-2 uur! 

* Betaling geschied per jaar, alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW

2004-2014 Evers ICT Website bouw, All rights reserved.                            ICT vacatures - Linkbuilding - Alle prijzen zijn excl. 21% BTW
                                                                                                                      Onderdeel van We Talk SEO: Online Marketing Bureau