Een offerte op maat? Dat kan:        
msn: support@eversict.nl        
mail
:
info@eversict.nl       


   HOME      WAAROM EVERS ICT      PRODUCTEN & DIENSTEN      SUPPORT      PORTFOLIO      CONTACT                            

   


Support medewerker (2e lijns)

Functie

U bent verantwoordelijk voor het bieden van technische ondersteuning bij het oplossen van tweedelijns issues bij onze klanten. De opdrachten zijn divers, qua omvang en complexiteit. U bouwt additionele rapporten en op projectbasis voert u kleine maatwerk aanpassing uit. Verzorgt upgrades, past codes aan en test nieuwe softwarecomponenten. Alle activiteiten legt u vast in het supportsysteem. U werkt zelfstandig binnen een klein, hecht team waarin expertise en ervaring worden gedeeld. 

Profiel
HBO niveau, analytisch, zelfstandig werken en een goed inzicht in bedrijfsprocessen. Gedegen kennis van Microsoft-technologie (.Net, XML, Web Services, SQL Server) en bij voorkeur ervaring met Microsoft Dynamicsô NAV (Navision). U hebt ervaring als supportmedewerker opgedaan binnen een industriŽle omgeving. U bent verder leergierig, communicatief vaardig en hebt een proactieve houding. Prima doorgroeimogelijkheden.

Het bedrijf
Een succesvolle onderneming met heldere visie en strategie. Marktleiderspositie in de Food & Beverage sector en de ambitie om dit ook in andere Europese landen te realiseren. De huidige groei creŽert dynamiek en doorgroeimogelijkheden voor mensen met talenten. Daarbij stimuleren, ondersteunen en begeleiden wij medewerkers in hun professionele ontwikkeling. Het Bedrijf heeft een ondernemende, resultaatgerichte bedrijfscultuur en staat open voor nieuwe initiatieven. Afwisselend werk, zelfstandig en in teamverband. Een prima vast salaris en dito secundaire arbeidsvoorwaarden maken het aanbod compleet.

Interesse
Wenst u te solliciteren voor deze functie, stuur dan een korte brief + C.V. naar Evers ICT,
t.a.v. K.F.J. Evers. U kunt uw C.V. ook mailen naar: info@eversict.nl

TERUG

© 2004-2014 Evers ICT Website bouw, All rights reserved.                            ICT vacatures - Linkbuilding - Alle prijzen zijn excl. 21% BTW
                                                                                                                      Onderdeel van We Talk SEO: Online Marketing Bureau