Een offerte op maat? Dat kan:        
msn: support@eversict.nl        
mail
:
info@eversict.nl       


   HOME      WAAROM EVERS ICT      PRODUCTEN & DIENSTEN      SUPPORT      PORTFOLIO      CONTACT                            

   


Support medewerker (1e lijns)

Functie

Als 1-ste lijns Support Medewerker bent u verantwoordelijk voor het tijdig, adequaat en servicegericht afhandelen van klantvragen over de door het bedrijf geleverde software-applicaties. Calls worden meestal telefonisch beantwoord, maar ook via e-mail en soms door middel van remote control afgewikkeld. Complexe problemen speelt u door naar de 2-de lijns support of worden besproken met een Consultant. U legt communicatie vast in het supportsysteem en op proactieve wijze informeert u klanten over de voortgang van hun call.

Profiel
MBO-niveau en affiniteit met automatisering. Bijvoorkeur bekend met Microsoft-technologie en in het bijzonder met Microsoft Dynamicsô NAV (Navision). U hebt minimaal 1 jaar ervaring opgedaan binnen een industriŽle omgeving als supportmedewerker, applicatiebeheer of Key-user. U bent klantvriendelijk en hebt een uitstekend gevoel voor service en kwaliteit. Overige persoonlijke kenmerken zijn: flexibel, communicatief, altijd rustig en beheerst, ook in hectische omstandigheden.

Het bedrijf
Een succesvolle onderneming met heldere visie en strategie. Marktleiderspositie in de Food & Beverage sector en de ambitie om dit ook in andere Europese landen te realiseren. De huidige groei creŽert dynamiek en doorgroeimogelijkheden voor mensen met talenten. Daarbij stimuleren, ondersteunen en begeleiden wij medewerkers in hun professionele ontwikkeling. Het Bedrijf heeft een ondernemende, resultaatgerichte bedrijfscultuur en staat open voor nieuwe initiatieven. Afwisselend werk, zelfstandig en in teamverband. Een prima vast salaris en dito secundaire arbeidsvoorwaarden maken het aanbod compleet.


Interesse
Wenst u te solliciteren voor deze functie, stuur dan een korte brief + C.V. naar Evers ICT, t.a.v. K.F.J. Evers. U kunt uw C.V. ook mailen naar: info@eversict.nl

TERUG

© 2004-2014 Evers ICT Website bouw, All rights reserved.                            ICT vacatures - Linkbuilding - Alle prijzen zijn excl. 21% BTW
                                                                                                                      Onderdeel van We Talk SEO: Online Marketing Bureau