Een offerte op maat? Dat kan:        
msn: support@eversict.nl        
mail
:
info@eversict.nl       


   HOME      WAAROM EVERS ICT      PRODUCTEN & DIENSTEN      SUPPORT      PORTFOLIO      CONTACT                            

   


Projectleider


Functie
U bent verantwoordelijk voor de aansturing van meerdere projectteams (Consultants en Software Engineers). Als spil tussen organisatie en klant, gesprekspartner op directieniveau, werkt u aan meerdere opdrachten variŽrend in omvang en complexiteit. U bent betrokken bij het pre-sales traject, de voorstudie en uiteindelijke uitrol en implementatie van projecten.
U bewaakt de voortgang, signaleert en stuurt bij. Een sterke focus ligt op het managen van de klantverwachtingen, communicatie en afstemming richting stuurgroep, projectteams en organisatie. U rapporteert aan de Manager Operations. 

Profiel
HBO of academische opleiding. Sterke leiderschapskwaliteiten, overtuigingskracht en bewezen track record in projectmanagement. Ervaring met ERP-implementaties in een industriŽle omgeving, bij voorkeur binnen de voedingsmiddelensector. U spreekt de taal van zowel de ondernemer als de vakspecialist. Proactieve houding, communicatief, daadkrachtig optreden, met een scherp oog voor onderlinge verhoudingen en commerciŽle belangen.
Sterk in het managen van relaties in het algemeen en verwachtingen in het bijzonder.

Het bedrijf
Een succesvolle onderneming met heldere visie en strategie. Marktleiderspositie in de Food & Beverage sector en de ambitie om dit ook in andere Europese landen te realiseren. De huidige groei creŽert dynamiek en doorgroeimogelijkheden voor mensen met talenten. Daarbij stimuleren, ondersteunen en begeleiden wij medewerkers in hun professionele ontwikkeling. Het Bedrijf heeft een ondernemende, resultaatgerichte bedrijfscultuur en staat open voor nieuwe initiatieven. Afwisselend werk, zelfstandig en in teamverband. Een prima vast salaris en dito secundaire arbeidsvoorwaarden maken het aanbod compleet.

Interesse
Wenst u te solliciteren voor deze functie, stuur dan een korte brief + C.V. naar Evers ICT, t.a.v. K.F.J. Evers. U kunt uw C.V. ook mailen naar: info@eversict.nl

TERUG

© 2004-2014 Evers ICT Website bouw, All rights reserved.                            ICT vacatures - Linkbuilding - Alle prijzen zijn excl. 21% BTW
                                                                                                                      Onderdeel van We Talk SEO: Online Marketing Bureau