Een offerte op maat? Dat kan:        
msn: support@eversict.nl        
mail
:
info@eversict.nl       


   HOME      WAAROM EVERS ICT      PRODUCTEN & DIENSTEN      SUPPORT      PORTFOLIO      CONTACT                            

   


Financieel consultant

Functie / Profiel

bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en implementatie van ERP-projecten bij onze klanten. Wij zoeken krachtige adviseurs met brede bedrijfskundige kennis en ervaring met ERP-implementaties. HBO+ opleidingsniveau met financiŽle of bedrijfseconomische achtergrond en minimaal 3 jaar ervaring in een financiŽle positie. U hebt een scherp analytisch vermogen en een proactieve probleemoplossende instelling.

Het bedrijf
Een succesvolle onderneming met heldere visie en strategie. Marktleiderspositie in de Food & Beverage sector en de ambitie om dit ook in andere Europese landen te realiseren. De huidige groei creŽert dynamiek en doorgroeimogelijkheden voor mensen met talenten. Daarbij stimuleren, ondersteunen en begeleiden wij medewerkers in hun professionele ontwikkeling. Het bedrijf heeft een ondernemende, resultaatgerichte bedrijfscultuur en staat open voor nieuwe initiatieven. Afwisselend werk, zelfstandig en in teamverband. Een prima vast salaris en dito secundaire arbeidsvoorwaarden maken het aanbod compleet.

Interesse
Wenst u te solliciteren voor deze functie, stuur dan een korte brief + C.V. naar Evers ICT,
t.a.v. K.F.J. Evers. U kunt uw C.V. ook mailen naar: info@eversict.nl

TERUG

© 2004-2014 Evers ICT Website bouw, All rights reserved.                            ICT vacatures - Linkbuilding - Alle prijzen zijn excl. 21% BTW
                                                                                                                      Onderdeel van We Talk SEO: Online Marketing Bureau