Een offerte op maat? Dat kan:        
msn: support@eversict.nl        
mail
:
info@eversict.nl       


   HOME      WAAROM EVERS ICT      PRODUCTEN & DIENSTEN      SUPPORT      PORTFOLIO      CONTACT                            

   


ERP Consultant

Functie

U bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en implementatie van meerdere en uiteenlopende ERP-projecten tegelijk. Deze betreffen alle bedrijfsprocessen zoals inkoop, verkoop, maar ook logistiek, productie en de financiŽle administratie. U verricht een voorstudie op locatie bij klanten, resulterend in een kostencalculatie en functioneel ontwerp. U verzorgt de inrichting van het systeem, voert testen uit, begeleidt en traint de gebruikers. U werkt in teamverband, samen met collega Consultants en een Projectleider. U stuurt een team van Software Engineers aan die de eventuele maatwerkoplossingen verzorgen.

Profiel
HBO of academisch opgeleid. Zelfstandige adviseurs met brede bedrijfskundige kennis en ervaring met ERP-implementaties in een industriŽle of logistieke omgeving. In staat om het gehele bedrijfsproces te overzien en deze te vertalen naar zowel standaard als maatwerk softwareoplossingen. U bent communicatief, hebt een scherp analytisch vermogen en een proactieve probleemoplossende instelling. Bevlogen, betrokken en oprechte interesse in de business van onze klanten. Het Bedrijf zoekt ambitieuze professionals met zowel beperkte ervaring als senior consultants met een aantoonbaar succesvol track record.

Het bedrijf
Een succesvolle onderneming met heldere visie en strategie. Marktleiderspositie in de Food & Beverage sector en de ambitie om dit ook in andere Europese landen te realiseren. De huidige groei creŽert dynamiek en doorgroeimogelijkheden voor mensen met talenten. Daarbij stimuleren, ondersteunen en begeleiden wij medewerkers in hun professionele ontwikkeling. Het Bedrijf heeft een ondernemende, resultaatgerichte bedrijfscultuur en staat open voor nieuwe initiatieven. Afwisselend werk, zelfstandig en in teamverband. Een prima vast salaris en dito secundaire arbeidsvoorwaarden maken het aanbod compleet.

Interesse
Wenst u te solliciteren voor deze functie, stuur dan een korte brief + C.V. naar Evers ICT, t.a.v. K.F.J. Evers. U kunt uw C.V. ook mailen naar: info@eversict.nl

TERUG

© 2004-2014 Evers ICT Website bouw, All rights reserved.                            ICT vacatures - Linkbuilding - Alle prijzen zijn excl. 21% BTW
                                                                                                                      Onderdeel van We Talk SEO: Online Marketing Bureau