Een offerte op maat? Dat kan:        
msn: support@eversict.nl        
mail
:
info@eversict.nl       


   HOME      WAAROM EVERS ICT      PRODUCTEN & DIENSTEN      SUPPORT      PORTFOLIO      CONTACT                            

   


Accountmanager

Functie
U bent verantwoordelijk voor het beheren en uitbouwen van bestaande relaties. U bent goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de voedingsmiddelensector en deelt deze kennis met uw klanten. U bespreekt de actuele businessontwikkelingen, -plannen en -doelstellingen. Deze vertaalt u naar gerichte adviezen en toepassingsmogelijkheden die de software en diensten van het bedrijf kunnen bieden. In nauwe samenwerking met collegaís, Consultants en/of Projectleiders, werkt u klantgerichte voorstellen uit. Over de voortgang van projecten rapporteert u aan de Commercieel Directeur.

Profiel
U spreekt de taal van de MKB-ondernemer, bent een serieuze business partner en weet het vertrouwen te winnen. U bent een doorzetter, volhardend en uw uitstekende onderhandelingsvaardigheden stellen u in staat complexe deals af te sluiten. Uw resultaatgerichte instelling en oprechte betrokkenheid bij de business van uw klanten weet u te vertalen naar zichtbare commerciŽle resultaten. U bent minimaal 5 jaar werkzaam geweest in de rol van Accountmanager bij een leverancier van ERP-applicaties en maatwerkoplossingen. Ervaring binnen de procesindustrie en bijvoorkeur de food-sector zijn een vereiste.

Het bedrijf
Een succesvolle onderneming met heldere visie en strategie. Markleiderspositie in de Food & Beverage sector en de ambitie om dit ook in andere Europese landen te realiseren. De huidige groei creŽert dynamiek en doorgroeimogelijkheden voor mensen met talenten. Daarbij stimuleren, ondersteunen en begeleiden wij medewerkers in hun professionele ontwikkeling. Het Bedrijf heeft een ondernemende, resultaatgerichte bedrijfcultuur en staat open voor nieuwe initiatieven. Afwisselend werk, zelfstandig en in teamverband. Een prima vast salaris en dito secundaire arbeidsvoorwaarden maken het aanbod compleet.

Interesse
Wenst u te solliciteren voor deze functie, stuur dan een korte brief + C.V. naar Evers ICT, t.a.v. K.F.J. Evers. U kunt uw C.V. ook mailen naar: info@eversict.nl

TERUG

© 2004-2014 Evers ICT Website bouw, All rights reserved.                            ICT vacatures - Linkbuilding - Alle prijzen zijn excl. 21% BTW
                                                                                                                      Onderdeel van We Talk SEO: Online Marketing Bureau