Een offerte op maat? Dat kan:        
msn: support@eversict.nl        
mail
:
info@eversict.nl       


   HOME      WAAROM EVERS ICT      PRODUCTEN & DIENSTEN      SUPPORT      PORTFOLIO      CONTACT                            

   

Webhosting
Webhosting is de opslagruimte waarop je een website kunt plaatsen. Een website online plaatsen kan op verschillende vormen van pakketten, zo kan je je website op een server (=computer welke speciaal is ingericht voor hostingdiensten) plaatsen waarop velen andere websites ook staan (normale hosting) of kan je deze op een eigen server (dedicated server) plaatsen. Naast deze keuzes zijn er nog een aantal mogelijkheden. Is het toch nog niet geheel duidelijk, laat je dan adviseren door ons en neem contact met ons op.

Normaal Zakelijk Reseller VPS Dedicated
Normale webhosting voor thuisgebruikers of startende websites.
Lage vaste prijzen!
Speciaal voor bedrijven, verenigingen, stichtingen, etc welke op zoek zijn naar betrouwbare diensten!
(extra snel, veilig en een betere kwaliteit webhosting).
Één pakket waarop u zelf klanten kunt toevoegen. Ideaal om uw eigen inkomsten te genereren middels het Internet! Ideaal wanneer u gebruik wenst te maken van de voordelen van een dedicated server (admin/root op de server) maar waar het budget wat lager is. Een eigen server waarop enkel u toegang heeft.  Onbeperkte doorgroei mogelijkheden!
Ga verder Ga verder Ga verder Ga verder Ga verder


Domeinnamen
Een domeinnaam is de naam waarop de website te bezoeken is. Door het gebruik van een eenvoudig te onthouden en/of korte domeinnaam is het succes van een website erg groot. Tegenwoordig worden er steeds meer domeinnamen geregistreerd waardoor de lengte van vrij te registreren domeinnamen steeds langer worden en krijgen hierdoor dus krachtige korte domeinnamen steeds meer waarde! Doe hier dus je voordeel mee en registreer vandaag nog je domeinnamen, weg = weg!

Registratie Verhuizing Advies Te koop
Bekijk alle mogelijkheden (.nl/.com/.eu/etc) voor het registreren van een nieuwe domeinnaam. Wees er snel bij want weg is weg! Speciaal voor bedrijven, verenigingen, stichtingen, etc welke op zoek zijn naar betrouwbare diensten!
(extra snel, veilig en een betere kwaliteit webhosting).
Wenst u een zakelijk advies over:
- Welke domeinnamen in uw branche nog vrij voor registratie zijn?
- Welke domeinnamen u extra bezoekers = klanten = inkomsten kunnen opleveren!
- Welke domeinnamen er te koop staan in uw branche!
Door de steeds verder groeiende internet markt (e-Business / internetmarketing / etc) blijven prijzen van domeinnamen steeds verder stijgen. Dit terwijl er steeds minder (krachtige) domeinnamen vrij blijven! Domeinnaamhandel is DE investering/belegging methode van de toekomst!
Ga verder Ga verder Ga verder Ga verder


Webdesign
Onder webdesign hebben we een aantal vormen van diensten, van een visitekaartje ontwerpen/drukken tot het ontwerpen van een website. Een website is een visite kaartje van b.v. een bedrijf, dit betekent dat het er perfect, netjes en afgewerkt uit moet zien. Wij verzorgen uw website zodanig dat uw bedrijf professioneel en zakelijk naar buiten treedt.

Maatwerk Interactief pakket Webshop Huisstijl ontwerp
Zowel op grafisch als op technisch gebied is er tegenwoordig ondenkbaar veel mogelijk. Evers ICT zorgt ervoor, dat datgene wat u gerealiseerd wenst te hebben, ook exact zo gemaakt wordt! Het interactief pakket is een verzameling van diensten welke nodig zijn voor een succesvolle website.
Een uniek ontwerp, zelf te onderhouden webpagina's en gratis modules (webshop, foto album, weblog, etc!).
Voor dit alles is geen computer ervaring benodigd, tevens is alles  Nederlandstalig!
Het voordeel van een webshop is dat u zonder enige moeite of personeel uw producten kan verkopen. Miljoenen mensen bestellen tegenwoordig bijna al hun producten via het net, wij zorgen ervoor dat ook u kennis maakt met de velen voordelen hiervan! Naast alle digitale grafische producten leveren we ook producten zoals:
- logo ontwerp
- visitekaartjes
- briefpapier
- reclame folders
- posters & flyers
- enveloppen
- etc!
Ga verder Ga verder Ga verder Ga verder


Overige diensten
Naast de eerder genoemde diensten leveren we ook: Websites promotie aan (aanpassingen zodat deze beter gevonden worden in zoekmachines), advertentieruimte verhuren zodat u meer bezoekers/klanten krijgt. Naast dit leveren wij ook adviesrapporten op gebied van management, hard- en software.

Voorbeelden van overige diensten
SEO Webvertising Websites te koop ICT
Een website kan veel invloed op u hebben als bedrijf of particulier. Echter verliest het zijn waarde wanneer er niemand op komt en neemt het toe wanneer er veel bezoekers op komen. Wij helpen u zodat ook u website een groot succes wordt! Naast gevonden te worden door middel van zoekmachines kunt u het aantal bezoekers ook vergroten door advertenties te plaatsen op goedbezochte websites. Bekijk onze adverteer mogelijkheden en vergroot uw bezoekersaantal! Op zoek naar een uitgewerkt innovatief idee waarmee u eenvoudig bezoekers of omzet kunt genereren, investeer dan in een kant en klare website. Ideaal als extra    Naast onze standaard diensten doen we ook
instaleren, configureren en adviseren op het gebied van hard- en software. Van een adviesrapport over nieuwe ICT voorzieningen (ERP / VoIP / etc) tot de volledige uitwerking ervan kunt u bij ons onderbrengen.
Ga verder Ga verder Ga verder Ga verder
 

© 2004-2014 Evers ICT Website bouw, All rights reserved.                            ICT vacatures - Linkbuilding - Alle prijzen zijn excl. 21% BTW
                                                                                                                      Onderdeel van We Talk SEO: Online Marketing Bureau